Zumba ja jumppa

Tiistaisin zumbataan klo 18 ja jumpataan klo 19.  Vetäjänä Merja. Tervetuloa mukaan!

Syksyn 2021 näytelmä

Marttilan Nuorisoseura esitti näytelmän KINKKU KYLMÄNÄ tänä syksynä. Iso KIITOS kaikille näytelmän katsojille! Nähdään taas ensi vuonna uuden näytelmän parissa.

Härkähumut 2021

Härkähumujen yhteyteen lauantai-illaksi suunniteltu ”Tupsun juureen” yhteislauluilottelu peruuntuu vallitsevan koronaepidemiatilanteen takia.  :(
Yritämme keväällä uudelleen - vielä kovemmalla innolla - heittää aivot narikkaan ja laulaa yhdessä tuumin pikkutuhmia veissuja. Terveisin nuorisoseuran ideanikkarit.

Metallinkeräyslava

Metallinkeräyslava on Nuorisoseurantalon pihalla. Ethän tuo kylmälaitteita tai akkuja! Nostoapua voi pyytää Kari Isotalolta p. 0400 877 906.
Tuotto Marttilan Nuorisoseuran hyväksi. Eli nyt siivoamaan nurkkia, jotta saadaan talon remontti etenemään!

Lasten- ja nuortenteatteri

Lasten- ja nuortenteatterin näytelmän ”Kirjat sekaisin” -tallenne löytyy Facebook-sivuiltamme.

Nuorisoseuran teatteriryhmä projekti "Kinkku kylmänä" vuonna 2021. Tarkemmat ajankohdat ilmoitetaan myöhemmin.

Marttilan Nuorisoseuratalon remontti

Talon remontoinnissa ollaan kahvion maalaamalla ja tapetoimalla raikastettu ilmettä. Kahvion remontti on nyt valmis.

Salin puolella uudistetaan näyttämöä. Väliaikaisiksi tarkoitetut laajennusosat on nyt poistettu ja ne ovat saaneet tilalle kauniit laajennukset, jotka ovat samaa mallia näyttämön vanhan reunan kanssa. Seuraavaksi ne saavat maalia pintaan.

Seuraa meitä somessa

(c)2020, Kaikki oikeudet pidätetään