SUOMI 104 v. ITSENÄISYYSPÄIVÄN ETKOT v. 4.0.

LA. 04.12.2021 KLO 18.00 MARTTILAN NUORISOSEURANTALOLLA, HÄRKÄTIE 1461, OLLILA.

Vanhanajan ohjelmalliset iltamat tekevät paluun.
Illan ohjelmistossa mm. Juhani Konkan kirjoittama pienoisnäytelmä Punahattuinen nainen (yksinäytöksinen pila vuodelta 1936), kansantanssiesityksiä, sekä lavalle nousevat tietysti oman kylän Tiernapojat (sis. kuiskaaja) ja -tytöt.
Arvontaa, jossa palkintoina kinkkulahjakortteja. Illan päätteeksi tanssit, livebändin tahdittamana.
Liput 20€ sisältää illan maistuvan tarjoilun.
Liput ennakkoon Marttilan kirjasto ja Paavo & Jouko Nurmi Oy.
Lippuvaraukset 0440 123 645. Lippuja rajoitetusti myös ovelta.

Iltamat pyritään järjestämään koronaturvallisesti ja ovella tarkistetaan koronapassi.
Avin uusien rajoitusten ja ohjeiden vuoksi edellytämme yli 16-vuotiailta kävijöiltä koronapassia. Tarkistamme tarvittaessa myös henkilöllisyyden,

HUOM: Ohjelma sisältää naurutakuun

JÄRJ: MARTTILAN NUORISOSEURA RY.

Marttilan Nuorisoseuran syyskokous

Nuorisoseurantalolla sunnuntaina 28.11.2021 klo 15. Sääntömääräiset ja johtokunnan esittämät asiat.

Tervetuloa!

Johtokunta

Zumba ja jumppa

Tiistaisin zumbataan klo 18 ja jumpataan klo 19.  Vetäjänä Merja. Tervetuloa mukaan!

Syksyn 2021 näytelmä

Marttilan Nuorisoseura esitti näytelmän KINKKU KYLMÄNÄ tänä syksynä. Iso KIITOS kaikille näytelmän katsojille! Nähdään taas ensi vuonna uuden näytelmän parissa.

Härkähumut 2021

Härkähumujen yhteyteen lauantai-illaksi suunniteltu ”Tupsun juureen” yhteislauluilottelu peruuntuu vallitsevan koronaepidemiatilanteen takia.  :(
Yritämme keväällä uudelleen - vielä kovemmalla innolla - heittää aivot narikkaan ja laulaa yhdessä tuumin pikkutuhmia veissuja. Terveisin nuorisoseuran ideanikkarit.

Lasten- ja nuortenteatteri

Lasten- ja nuortenteatterin näytelmän ”Kirjat sekaisin” -tallenne löytyy Facebook-sivuiltamme.

Nuorisoseuran teatteriryhmä projekti "Kinkku kylmänä" vuonna 2021. Tarkemmat ajankohdat ilmoitetaan myöhemmin.

Marttilan Nuorisoseuratalon remontti

Talon remontoinnissa ollaan kahvion maalaamalla ja tapetoimalla raikastettu ilmettä. Kahvion remontti on nyt valmis.

Salin puolella uudistetaan näyttämöä. Väliaikaisiksi tarkoitetut laajennusosat on nyt poistettu ja ne ovat saaneet tilalle kauniit laajennukset, jotka ovat samaa mallia näyttämön vanhan reunan kanssa. Seuraavaksi ne saavat maalia pintaan.

Seuraa meitä somessa

(c)2020, Kaikki oikeudet pidätetään